Priča o slučajnom prijateljstvu.

U ovom “novo normalno” vremenu, vrijednost pravog prijateljstva mjerljiva je više nego ikada do sad.

Pravog je prijatelja teško naći, a opet tako lako izgubiti. Ipak, ponekad smo primorani naučiti što znači kraj sebe imati pravog prijatelja, što u konačnici i nije tako loše. Na kraju krajeva lijepo je znati tko stoji uz tebe u teškim trenucima, u momentima kada tlo podrhtava, svijet boluje, a prijateljstvo se gasi.

Damir je na početku bio samo dečko, zaručnik, zatim i muž, dok nisam shvatila i naučila da je Damir moj najbolji prijatelj. Osoba koja razumije, podržava, prešuti tisuću sitnica, ali opet zagrli i poljubi kada je to potrebno. Prijateljstvo je to za cijeli život, tako smo obećali!

V & D Photography

Uz naše obećanje, dogodilo se i jedno slučajno prijateljstvo, jedno sudbinom dogovoreno fotografiranje gdje je samo jedan klik bio dovoljan da se dogodi poziv “kada ste slobodni, navratite do nas..” – I to je bio početak!

Veronika i Palačinka ( tj. Damir prema osobnim dokumentima) prijatelji su koji su stigli u pravom trenutku. Kad je teško, daju snagu, a svi stariji ljudi reći će vam da se snaga krije u slozi. Kada je potrebno, usmjeravaju, a da se ne razmeću svojom pameću i sposobnostima. Nisu otresiti i rado praštaju. Tu su da se zajedno smijemo, uživamo i živimo trenutke, baš kao na ovim fotografijama.

V & D Photography

Prijateljstva su izložena ogromnim pritiscima i izazovima koje ne može svatko samo tako nadjačati. Pišem ovo kao podsjetnik, da ne bismo zaboravili koja je svrha, važnost i jačina prijateljstva, bilo da je riječ o starim ili novim ljudima u vašem životu. Bitno je da zajedno uživate u dobroj hrani, društvenim igrama ili kao Veronika i ja u Gin Tonic-u razmišljajući je li istinit onaj naslov “Čaša Gin Tonica, jedan kilogram manje”.

V & D Photography

Pronađite ljude koji vas razumiju, vole i cijene u najgorem i najboljem stanju. Baš takvi prijatelji najviše vrijede. – Mi smo ih pronašli!

P.S. Veronika i njezin dragi Damir, Palačinka od milja, zaduženi su za ovako divne fotografije 🙂

Leave a Comment

Scroll to Top