O meni

Ljubav. Mašta. Prstohvat soli.

Ja sam Rea!   

Po zanimanju sam prvenstveno mama dječaka Jakova i djevojčice Lu. Imam najbolji i najplaćeniji posao na svijetu – to je plaća zagrljajima, poljupcima, draganjem i riječju ‘mama’ . Damirova sam supruga. Kćer, sestra i prijateljica. Na papiru sam ekonomistica, no nikad nisam radila u struci. Kako sam veliki ljubitelj okusa i mirisa. I same pripreme,  moja priča ide ovako… 

Od raspadnutih i zagorenih biskvita, rijetkih krema i presoljenih jela do skladnih okusa bilo da je riječ o slatkom ili slanom. Sve one male tajne kulinarstva, poput kako ćeš znati je li biskvit dobro pečen, da je snijeg od bjelanjaka podatniji kada se miksa s pinkicom soli – naučila sam od Mame. Ona je kriva za sve! 

Uz obitelj, posao i druženja vrijeme ponekad  vrijeme leti kao ludo, no u svakome danu pronađem trenutak za svoju malu kulinarsku priču, baš u tim pričama moja kreativnost najviše dolazi do izražaja. I okusom i izgledom! 

 

Kuham kad mogu, kad god imam vremena, za bilo koga, to je nekako moj ispušni ventil I uz osmijeh moj trenutak za zen. 

Nakon dugogodišnjeg nagovaranja obitelji, prijatelja i poznanika koji su isprobali i slatki i slani dio moje kuhinje, napokon sam se odlučila na povlačenje poteza “Food blog”. 

“Mama kuha” za mene je početak jednog novog izazova, novih kulinarskih ideja, početak jedne nove životne priče.  

Nadam se da će te biti uz mene u tom slasnom i slatkom “ringišpilu”. 

 

Pa krenimo, s nestrpljenjem Vas očekujem.

Scroll to Top