O meni

Napravljeno s ljubavlju.

Ljubav. Mašta. Prstohvat soli.

Moje ime je Rea Lacković (ex.Pranjić), imam 26 godina i prekrasnog sinčića Jakova. Zbog ljubavi “za cijeli život” – supruga Damira, promijenila sam mjesto stanovanja iz Virovitice u Đurđevac. Mogu reći da živim život kojeg sam još kao mala zamišljala. Obitelj, topli dom, život ispunjen usponima i padovima, ali uvijek uz ljubav, podršku i osmijehe.

 Od raspadnutih i zagorenih biskvita, rijetkih krema, presoljenih jela do skladnih okusa bilo da je riječ o slatkom ili slanom. Sve one male tajne kulinarstva, poput kako ćeš znati jeli biskvit dobro pečen, da snijeg od bjelanjaka bude podatniji kada se miksa s pinkicom soli – naučila sam od Mame. Ona je kriva za sve!

Uz sina Jakova i supruga Damira vrijeme ponekad leti kao ludo, no u svakome danu pronađem trenutak za svoju malu kulinarsku priču, baš u tim pričama moja kreativnost najviše dolazi do izražaja. I okusom i izgledom.

Nakon dugogodišnjeg nagovaranja obitelji, prijatelja i poznanika koji su isprobali i slatki i slani dio moje kuhinje, napokon sam se odlučila na povlačenje poteza “Food blog”.

“Mama kuha” za mene je početak jednog novog izazova, novih kulinarskih ideja, početak jedne nove životne priče. Nadam se da će te biti uz mene u tom slasnom i slatkom “ringišpilu”.

Pa krenimo, s nestrpljenjem Vas očekujem.